Van Oord Marine Ineguity
Van Oord is een wereldwijd actieve en toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore projecten (olie, gas en wind). Wij zijn een innovatieve partner voor onze opdrachtgevers en dragen al 150 jaar bij aan de infrastructuur voor de wereld van morgen.

De groeiende wereldbevolking heeft behoefte aan meer ruimte en de vraag naar energie stijgt voortdurend. Toenemende wereldhandel vraagt om meer en betere havenfaciliteiten, terwijl klimaatverandering kustgebieden bedreigt. Van Oord biedt innovatieve oplossingen voor deze wereldwijde maritieme uitdagingen; nu en in de toekomst.

Van Oord is een in Nederland gevestigde, zelfstandige familieonderneming, die zich kenmerkt door zichtbaar leiderschap, langetermijnvisie en solide financiering. Aanzienlijke investeringen in mensen en materieel worden met grote zorg gedaan om de continuïteit van onze onderneming te waarborgen. Onze mensen zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water en technologie. Zij kennen het belang van samenwerken voor het bereiken van het best mogelijke resultaat. Door open en integer te zijn, bouwen zij aan wederzijds vertrouwen en respect.

Bekijk de website van Van Oord hier.
Weercode
Geel Geüpdate: 18 feb 2024, 13:00
Powered by