Routebeschrijving

Het adres van Proteus-Eretes is:
Rotterdamseweg 362A
2628AT Delft

Het adres van Lijm & Cultuur is:
Rotterdamseweg 270
2628 AT Delft

Met het Openbaar Vervoer

Vanaf station Delft Campus: Ga vanaf het perron de trap naar het viaduct op. Ga hier linksaf, en volg het middelste pad (deze loopt omhoog). Op een gegeven moment kruist u de Schie. Direct na de Schie ziet u aan uw linker hand het verenigingsgebouw van de D.S.R. Proteus-Eretes. U komt hier, door nu via het eerste voetpad aan uw linkerhand het viaduct te verlaten.

Een deel van het botenterrein is te vinden op Lijm & Cultuur. Dit ligt slechts enkele meters richting het Centrum van Delft.

Met de auto

Neem afslag ‘Delft Zuid’ vanaf de A13. U bent op de Kruithuisweg, neem nu de afslag naar de ‘TU-wijk’. Ga aan het einde van de afslag links (de Schoemakerstraat) en aan het einde van deze straat met de bocht mee naar rechts. Neem de tweede zijstraat links (de Mekelweg) en de eerste rechts (de Kluyverweg). Parkeer uw auto aan het eind van de Kluyverweg, direcht na het hoge blauwe flatgebouw (Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek) op de aldaar aanwezige parkeerplaats.

In de hoek van deze parkeerplaats kunt u via het schelpenpad en het fietspad doorsteken richting Proteus-Eretes. Voorbij het viaduct, aan uw linkerhand vind u het verenigingsgebouw van de D.S.R. Proteus-Eretes, ‘De Beuk’.

Let op! Het is niet toegestaan om uw auto op het terrein of de oprit van Proteus-Eretes of van Lijm & Cultuur te parkeren. Daarnaast zijn de trottoirs ook verboden terrein. Gelieve uw auto dus bij de Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek te parkeren. Of bij de parkeerplekken van de faculteit EWI of 3ME.