Update rondom het coronavirus

Nu de kerstvakantie voorbij is begint de 46e editie van de van Oord WinterWedstrijden dichterbij te komen.

Wij zouden natuurlijk het liefst zo veel mogelijk mensen verwelkomen op onze wedstrijd, maar de situatie rondom het coronavirus laat dit helaas niet echt toe. Aangezien het nog erg onzeker is hoe deze situatie zich de komende weken in Nederland zal ontwikkelen, kunnen wij nog niet zeggen in welke vorm de wedstrijd door zal gaan. Achter de schermen is de WinterWedstijdKommissie hard bezig met het uitwerken van verschillende scenario‚Äôs en mogelijkheden om de wedstrijd zo goed mogelijk te laten verlopen.  

Zodra wij meer weten over hoe de wedstrijd er uit zal gaan zien, zullen wij dit op onze social media en op onze site plaatsen, dus houd deze vooral in de gaten.