Weerupdate 13-2

Wij houden het weer nog steeds nauwlettend in de gaten. Vooral zaterdagmiddag en zondag overdag wordt er harde wind verwacht. We willen als organisatie zo veel mogelijk velden wegstarten, de veiligheid van de deelnemers staat daar echter altijd boven. Op dit moment is nog niet zeker genoeg te zeggen of die veiligheid ook te waarborgen is tijdens het weekend. De weersverwachting kan nog steeds leiden tot aanpassingen in en/of afgelasting van het tijdschema. Daarom zullen we morgenochtend, om 10 uur, een nieuwe update geven op de website. We snappen dat iedereen snel meer duidelijkheid over het weekend wil hebben, maar we kunnen op dit moment nog geen ander besluit nemen.

Houd de website in de gaten of volg de updates via de WWhatsapp-service (https://www.winterwedstrijden.nl/?page_id=2503).