44e Van Oord WinterWedstrijden

In het weekend van 16 en 17 februari wordt het nationale roeiseizoen geopend met de 44e Van Oord WinterWedstrijden. Vijf kilometer zo hard mogelijk roeien en strijden voor de blikken. Elk jaar komen er weer zo’n 1500 wedstrijdroeiers af op dit eerste meetmoment met de concurrentie. Voor vele toproeiers een vaste prik, maar voor meer dan 500 deelnemende eerstejaars roeiers vormt dit evenement het begin van hun actieve roeicarrière. Met eenzelfde aantal enthousiaste toeschouwers en fanatieke coaches belooft de WinterWedstrijden weer een groots evenement te worden.

De WinterWedstrijden Kommissie is hard aan het werk om deze editie weer een groot succes te maken. Houd de website en facebook in de gaten voor updates!

Voor een sfeerimpressie is hieronder de video van 43e WinterWedstrijden.